omfugning af murværk

Omfugning af murværk - minimal vedligeholdelse

Med omfugning af murværket får du en utrolig stærk facade og samtidig bevarer man murstens looket, hvilket jeg synes har sin charme. Desuden er omfugning den form for facaderenovering, der kræver mindste vedligeholdelse.

Vandskuring og netpuds skal males fra tid til anden, for at holde sig skarp i farven. Hvorimod ved omfugning af huset får du en facade, hvor man typisk ikke vil have nogen form for vedligeholdelse de næste mange år. 

Så hvis facaden trænger til en kærlig hånd, og du vil have mindst mulig vedligeholdelse, er en omfugning den helt rigtige løsning til dig.

Ved omfugning af murværk, giver du facaden rigtig mange ekstra år at “leve i” og du sikrer dig at der ikke kommer vand, fugt og skadedyr ind i isoleringen.

Hvad koster udskiftning af fuger

Prisen på omfugning af murværk kommer meget an på hårdheden i de eksisterende fuger. I nogle ejendomme er fugerne rigtig hårde og så tager udkradsning af fugerne meget længere tid, end hvis fugerne er af almindelig styrke.

Vi tager altid uforpligtende ud til vores kunder når vi skal give en fast pris pr m2. Det er nemlig ikke muligt at give et seriøst bud på opgaven, før man har set den med egne øjne. 

Udskiftning af mursten eller reparationer af sætningsrevner vil også have en betydning på prisen, da opgaven kommer til at tage længere tid.
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk